Oudersites

Passend onderwijs

Passend onderwijs staat momenteel in de belangstelling van de media omdat het per ingang van 1 augustus doorgang moet vinden.

Wilt u snel weten wat dat allemaal inhoud en wat de gevolgen op uw school kunnen zijn; ga dan naar website www.passendonderwijs.nl en bekijk de vier korte filmpjes in het blauwe kader.

 

www.kinderopvangmb.nl Kinderopvang Midden Brabant

Bent u op zoek naar voorschoolse of buitenschoolse opvang? Bij KMB groeien kinderen samen op door met elkaar, maar ook van elkaar te leren.
Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dit groeiproces door een omgeving te creƫren waarin kinderen en ook ouders zich veilig, vertrouwd en thuis voelen en waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben. Nieuwsgierig geworden ?
U bent altijd van harte welkom om onze BSO locatie bij de Vaert/de Bosvaert te bezoeken voor een rondleiding, neem hiervoor contact op met ons hoofdkantoor: telefoonnummer 0416 - 278472 of stuur een mailtje naar info@kinderopvangmb.nl

 

Goedkope, legale software bij Surfspot.nl 
Voor ouders met basisschoolleerlingen is er nu SURFSPOT.NL, een webwinkel waar u software voor thuis kunt bestellen. Uw kind kan nu zijn huiswerk of werkstuk met dezelfde pakketten maken als op school. De software wordt tegen een zeer lage prijs aangeboden dankzij de speciale onderwijslicentieregeling. Zo kunt u op SURFSPOT.NL Microsoft Office Professional voor nog geen 50 euro aanschaffen. En wat dacht u van de nieuwste antivirus- software of een upgrade van uw Windows besturingsprogramma.

Ga naar: www.surfspot.nl en klik op de button "Leerling op de basisschool ? " Na het invullen van de leerling- en schoolgegevens ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot de SURFSPOT.NL winkel

 

Veilig internetten

Cyberpesten, chatbox- engerds .... de verhalen over nare dingen die online kunnen gebeuren kent u vast. Op MijnKindOnline vindt u veel helder geschreven informatie over wat kinderen op internet doen, hoe u kindveilige sites vindt en wat u aan "internetopvoeding "kunt doen, of uw kind nu vier of veertien is.
www.mijnkindonline.nl

 

Boeken lezen....
Internet is leuk, maar vergeet het "ouderwetse "leesboek niet ! Op het Leesplein vindt u nieuws, spelletjes en besprekingen van en over boeken, voor kinderen in alle leeftijden. Prima online stop voor u richting boekhandel gaat !
www.leesplein.nl

 

Zoekprogramma
Een startpagina met meer dan 1100 onderwerpen. Voor de kinderen is er de seks- en geweldvrije site www.kinderpleinen.nl en voor u als volwassene zijn er uitgebreidere onderwerpen zoals: seksuele voorlichting voor mijn kinderen, filmpjes bij medische pleinen en veel Engelstalige sites.
www.pleinderpleinen.nl

 

Speciaal voor dyslectische kinderen
www.ictworkshops.nl/